Wilco Bloemink

Ik ben plan nog lang te blijven!

Wilco Bloemink werkt ruim 11,5 jaar met veel plezier bij LUMC Curium. Hij begon op de groepen voor dove kinderen en jongeren met bijkomende psychiatrische problematiek, en heeft in de jaren daarna op diverse andere groepen binnen LUMC Curium gewerkt.

“Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat het erg afwisselend is en geen dag is hetzelfde. Soms is het hectisch – en moet je samen met je fijne collega’s alle zeilen bijzetten, op andere momenten kun je je met de kinderen of jongeren richten op ontspanning. Het mooiste van mijn werk is toch wel het contact met de kinderen, dat ontzettend leuk en uitdagend is. Het geeft mij veel voldoening om te zien en te merken dat je echt iets kunt betekenen voor de kinderen en dat je dit ook terug krijgt.”

“Op de groep werken we in onregelmatige diensten, dat vind ik zelf erg prettig. Je bent daardoor regelmatig door de week bijvoorbeeld in de ochtenden vrij, wat ook wel eens lekker is. En het zorgt voor afwisseling. Curium-LUMC is een fijne werkgever en ik ben van plan nog lang te blijven!”