Passen wij bij jou?

En pas jij bij ons?

LUMC Curium is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, met vestigingen in Oegstgeest en Gouda. LUMC Curium is een subafdeling van de afdeling Pyschiatrie van het LUMC. Als gespecialiseerd academisch centrum bieden wij zorg aan patiënten met complexe problematiek. De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is.

Bij LUMC Curium houden we van inspireren. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze dienstverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Bij ons vind je uitdagend werk met uiteenlopende doelgroepen, waarin je veel kunt leren. En daarbij word je persoonlijk begeleid en gecoacht. Er is veel collegiaal overleg. We doen ons werk samen en dat dragen we ook uit. Door de relatief kleine omvang van onze organisatie krijg je bij ons bovendien brede verantwoordelijkheden, veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Kortom: voor gemotiveerde medewerkers biedt LUMC Curium een open en prettige werkomgeving.